Корзина
28 отзывов
Імуномаркет "Веселиця"
+380950335335
+380960202196

ПЕРГА - натуральний продукт для підвищення імунітету

ПЕРГА - натуральний продукт для підвищення імунітету
 
Функціональне [оздоровче] харчування,

а саме систематичне вживання певних продуктів природного походження - це усвідомлене харчування сучасної людини. «Оздоровчі продукти» відрізняються властивістю заповнення дефіциту харчових субстанцій клітин людського організму і як наслідок покращують роботу усіх органів і систем. До функціональних продуктів відносять водорості, фрукти, овочі, лікарські рослини і їх суміші, деякі види м’яса і молока, рибу.

Особливе місце серед функціональних [оздоровчих] продуктів займають апіпродукти -

продукти, які зроблені бджолою. Продукти бджільництва - це найефективніший природний харчовий цілющий ресурс з мінімальним втручанням людини.

Перга - це білковий продукт життєдіяльності бджоли, який створюється нею з пилку і меду для розвитку бджіл, для підтримки життя бджолиної сім'ї, особливо в зимовий період. Перга є не тільки кормом, а й носієм інформації для правильного формування бджоли.

Бджолиний хліб, так називають пергу,  багатий на амінокислоти, вітаміни, мінеральні речовини, мікроелементи. Вчені встановили, що в процесі переробки бджолою пилку в пергу вона насичується вітаміном Е (стимулює життєві сили організму), А, С, Р і Д, і на відміну від пилку майже повністю втрачає аллергізуючу властивість.

В процесі дослідження перги було виявлено 16-ть мінеральних елементів. У перзі в ідеальному співвідношенні та в пов'язаному вигляді знаходяться калій, магній і кальцій, тому добре засвоюються організмом людини на відміну від синтетичних аналогів.

Серед мікроелементів перги знаходяться шість з 15-ти есенціальних [життєво необхідних] елементів – селен, нікель, мідь, кобальт, миш’як, хром.

Пергу можна приймати щодня!

 

  Перга підсилює захисні властивості організму і стимулює функціонування імунної системи. Приймається при імунодефіциті.

  Під час вірусних атак та грипу перга підвищує стійкість до інфекцій. Корисна при хронічних легеневих патологіях - хронічний бронхіт,  туберкульоз легенів.

  Завдяки тому, що перга містить каротиноїди, поліпшується зір, знімається втома з очей.

  Перга покращує мозковий кровообіг, за рахунок постачання мозку киснем і поживними речовинами.

  Перга підвищує працездатність, збільшує витривалість і, як результат, дає можливість легко переносити фізичні та інтелектуальні навантаження.

  Завдяки 16 амінокислотам, які входять до складу перги, знищуються вільні радикали, сповільнюються процеси старіння [омолоджуючий ефект].

  Перга заповнює калієво-магнієвий дефіцит. Недолік цієї комбінації мінеральних речовин в організмі - небезпечний і часто веде до розладу функцій серця, а також нервової системи.

  Перга - чудовий анаболік, збільшує зростання маси тіла, м’язів. Регулює роботу ендокринної системи завдяки наявності в перзі великої кількості фітогормонів.

  Перга - харчування для послаблених людей з великою кількістю хронічних захворювань, ефективна при дисбактеріозі, покриває будь-який дефіцит харчування клітини.

  Перга знижує рівень холестерину в крові.

  Перга відновлює нормальну діяльність шлунково-кишкового тракту, печінки, щитовидної залози.

Є деякі протипоказання до вживання перги:
Пергу у будь-якому вигляді не бажано приймати хворим з вираженим діабетом (при цьому перга має позитивний результат при легких формах діабету). Перга знижує згортання крові, тому не застосовується при схильності до кровоточивості, а також під час виразкової, гемороїдальної і гінекологічної кровотечі.

 

  Бджолиний хліб [перга] один з продуктів бджільництва, який із задоволенням їдять діти.

На смак бджолиний хліб солодко-кислий з приємною натуральною гіркуватістю.

 

Бджолиний хліб [перга] - це продукт, який мінімально піддається обробці людиною і зберігає всі свої властивості на протязі року. Людині не під силу відтворити аналог перги.

 

До уваги! 
Для первинного збору бджолиного хліба пергові стільники необхідно зберігати в закритому прохолодному приміщенні при температурі не нижче 0⁰С, а не заморожувати (як, на жаль, часто відбувається для економії трудовитрат). Проморожена перга значно втрачає свої властивості.

 

Пасічники їдять пергу протягом всього свого життя і відрізняються відмінним самопочуттям.

 

І М У Н Н И Й  К О К Т Е Й Л Ь 

Перга (або обніжжя) - 1 частина

Мед – 1 частина

Кисляк (або кефір, ряжанка) – 2 частини

Змішати й тримати одну добу в холодильнику. Приймати 1-2 тижні два рази на добу по ½ стакана між прийманням їжі.

«Після лікування Імунним коктейлем, людину, яка виснажена тяжкою працею, напруженими спортивними змаганнями, з низькою масою тіла чи яка перенесла складну операцію, не впізнати»

[Рецепт Імунного коктейлю від почесного пасічника України Миколи Улянича]  

Бджолиний хліб [перга] -

це чудовий продукт  для підтримки здоров'я дітей, батьків, своїх близьких, особливо в зимовий і весняний період. Це особливий  подарунок для друзів вегетаріанців, для тих, хто дотримується посту і дієт, для спортсменів.

  • «Керівництво по апітерапії…» Е.А. Лудянський, кандидат медичних наук.
  • «Мед як ліки» І.А. Реуцький, кандидат медичних наук.
  • «Перга. Ресурси і технології виробництва» монографія, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
  • «Бджола і людина» Г. Аджигирей, біолог – бджоляр.
  • «Продукти бджільництва для здоров’я людей» О.В. Корбут, кандидат медичних наук, доцент (Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця).
  • Статті Світлани Волинець, Віце-Президент Всеукраїнської Асоціації апітерапевтів, директор з розвитку ТМ «Апіпродукт».
  • Книги почесного пасічника України Миколи Улянича, член міжнародної організації бджільництва «Апімондія».